top of page

PIDEMMÄT JA TUUHEAMMAT RIPSET

​Helposti ja turvallisesti

Käyttö ja vaikutukset

Prolash+ II seerumin vaikuttavat ainesosat perustuvat luonnonmukaisiin aineisiin, joita ihmiskehossa on jo valmiina. Biologinen entsyymi EPM joka kuuluu 10-aminohapposarjaan, nopeuttaa ripsien luontaista kasvua. Hyaluronihappo kosteuttaa silmäripsien juuria, b-vitamiini edesauttaa ja vahvistaa ripsien kasvua sekä vähentää niiden irtoamista. Aktiiviset luonnonmukaiset aineet auttavat hiusfollekkeleja vahvistumaan ja paksuuntumaan. Prolash + II ripsiseerumia on turvallista käyttää ja säännönmukaisella käytöllä saadaan näyttävät, luonnolliset ripset. Vastoin kuin monilla Bimatoprost lääkejohdannaisiin perustuvilla ripsienkasvatusaineilla Prolash seerumi ei aiheuta värimuutoksia silmän iirikseen eikä myöskään sisäänpäinkasvaneita silmäripsiä.

Hoitoannos levitetään yläluomen silmäripsen tyveen, josta se levittyy koko ripsen alueelle. Hoitojakson tuloksena on pitkät, tuuheat ja astetta tummemmat silmäripset.

 

Prolash+ II ripsiseerumi on pakettu kosmeettiseen ns. eyeliner purkkiin, jonka tilavuus on 6,5ml. Kasvatusvaiheessa ripsiseerumia levitetään aamuin ja illoin yläluomen silmäripsien tyveen pitkittäisellä vedolla ja purkin määrä riittää noin kolmen kuukauden käyttötarpeisiin. Ripsien kasvatus edellyttää alkuvaiheessa säännöllistä yhtäjaksoista käyttöä, käytön tulokset huomaa noin 2 viikon käytön jälkeen ja parhaaseen tulokseen päästään noin 3 kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Tällöin ripset ovat kasvaneet täyteen pituuteen ja tuuheuteen. Täyden pituuden saavuttamisen jälkeen hoidossa siirrytään ripsien kasvattamisen sijasta ripsien ylläpitovaiheeseen. Ripsien pituuden ja tuuheuden ylläpito edellyttää myös jatkuvaa ja säännöllistä käyttöä vaikkakin pienimmillä määrillä. Ylläpitovaiheessa Prolashia levitetään kerran päivässä ripsiin ja tämä riittää ylläpitämään saavutetun ripsien pituuden ja tuuheuden. Mikäli tuotteen käyttö lopetetaan palaavat ripset pikku hiljaa alkuperäiseen pituuteensa.

 

Prolash+  seerumi on korvaamassa pitkään kauneudenhoidossa käytettyjä ripsenpidennyksiä.

 

Prolash+ II tuubin koko on 6,5 ml.

bottom of page