top of page

FAQ - Yleisimmät kysymykset PROLASH+ II

Onko Prolash+ ripsiseerumia turvallista käyttää?
Kyllä. Prolash on tutkittu ja turvallinen sekä ei ärsyttävä. Prolash ei sisällä lääkeaineita. Kumminkin kuten mikä tahansa kosmeettinen tuote, saattaa Prolashikin
aiheuttaa joillekkin allergisen reaktion mikäli on allerginen jollekkin ainesosalle. Mikäli epäilet allergista reaktiota, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

 

Kuinka Prolash ripsiseerumia käytetään?
Seerumia levitetään kasvatusvaiheessa aamuin sekä illoin ja ylläpitovaiheessa vain iltaisin. Tuotetta tulee levittää niin ala- kuin yläripsiin, aivan ripsien tyveen. ​

 

Milloin Prolash seerumia käytetään?

Käyttöä suositellaan käytettäväksi aamuisin ennen kasvovoiteen levittämistä  ja iltaisin silmämeikin huolellisen poiston jälkeen. Anna tuotteen imeytyä huolellisesti ennen voiteen levittämistä.

 

Kauanko Prolash seerumia käytetään?

Tulokset näkyvät noin muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen ja täyteen mittaan päästään noin 3kk päästä käytön aloittamisesta. Tämän jälkeen seerumia tulisi käyttää ylläpitona kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Mikäli lopetat seerumin käytön kokonaan tulevat ripsesi palaamaan alkuperäiseen tilaansa asteittain.

 

Mitä teen jos Prolash seerumia joutuu silmään?

Mikäli näin käy, tulee se todennäköisesti kyynelnesteen mukana pois.  Jos silmäsi ärtyy tai tunnet kutinaa niin suosittelemme että huuhtelet silmän huolellisesti runsaalla vedellä.


Kuinka pitkään yksi Prolash tuubi kestää?

​Kun tuotetta käytetään kasvuvaiheessa oleviin ripsiin ohjeen mukaan kaksi kertaa päivässä ala sekä yläripsiin (ja tarvittaessa kulmakarvoihin) kestää yksi Prolash tuubi noin 4 kuukautta. Ylläpitovaiheessa kun seerumia levitetään ohjeen mukaisesti kerran päivässä yksi Prolash tuubi kestää 8 kk.

 

Kuinka pitkään Prolash tuubi säilyy avattuna?

Valmistaja lupaa Prolashille vähintään 3kk säilyvyyden. Avattuna tuotteen säilyttäminen viileässä (esim. jääkaapissa) parantaa säilyvyyttä.


Kuinka pitkään menee ennenkuin huomaan eron ripsissäni?

​Jo parin viikon Prolashin käytön jälkeen huomaat eron ripsissä ja kulmakarvoissa. Kun olet käyttänyt tuotetta kaksi kertaa päivässä 4 viikon ajan, huomaat selkeän eron ripsiesi paksuudessa, tummuudessa sekä pituudessa.

 

Voinko käyttää Prolash seerumia ripsienpidennysten kanssa?
Kyllä. Prolash on luonnollinen ja vesipohjainen sekoitus hoitavia ainesosia jotka soveltuvat myös ripsienpidennyksien kanssa käytettäväksi. Tutkimuksien mukaan ripsipermanentti, ripsien taivutus ja ripsienpidennykset voivat heikentää omia ripsiä.Tähän on apuna Prolashin säännöllinen käyttö. Prolashin avulla saat pidemmät ja tuuheammat silmäripset, joihin ripsienpidennykset ovat helpompi kiinnittää. Näin saadaan näyttävämpi lopputulos.

 

Voinko käyttää Prolash seerumia piilolinssien kanssa?

Kyllä. Prolash soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Levitä Prolashia ensin huolellisesti ylä- ja alaripsiin. Odota tämän jälkeen noin 15 minuuttia jotta seerumi pääsee imeytymään kunnolla. Tämän jälkeen aseta piilolinssit paikalleen.


Onko normaalia tuntea pientä kutinaa ripsirajassa kun levitän Prolashia?

Prolash on valmistettu ilman ärsyttäviä ainesosia. Kumminkin pientä tuntemusta voi ripsirajassa esiintyä välittömästi levityksen jälkeen. Muutaman minuutin jälkeen tätä pientä kutinaa ei enään pitäisi tuntua. Jos kutina jatkuu, muuttuu voimakkaaksi tai iho menee punaiseksi, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriin.

 

Lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin mikäli sinulla ilmenee käytön aikana jotain seuraavista:
-punaisuus, turpominen, kova kutina
-mikäli iho reagoi auringonvalon aikana
 

Prolash seerumin säilytys ja käyttö?

-sulje korkki käytön jälkeen
-älä käytä lapsille ja pidä poissa lasten ulottuvilta
-älä säilytä tuotetta kylmässä paikassa tai suorassa auringon valossa

-älä levitä vaurioituneelle iholle


Mitä jos unohdan levittää Prolashia yöksi?

​Jos unohdat levittää Prolashia illalla niin levitä sitä sitten seuraavana iltana. Säännöllinen käyttö nopeuttaa ja parantaa vaikutusta.


Voinko käyttää Prolashia kulmakarvoihin?

​Kyllä. Prolash sopii erittäin hyvin myös ohuiden tai hajanaisten kulmakarvojen kasvattamiseen sekä vahvistamiseen.


Voivatko miehet käyttää Prolashia?

Tuote on unisex ja koostumus on kirkas sekä läpinäkyvä joka tekee käytöstä helppoa ja mukavaa myös miehille.


Mitä tapahtuu jos lopetan Prolashin käytön?

​Kun olet saavuttanut halutun ripsien pituuden ja ulkonäön käyttämällä Prolashia, suosittelemme että jatkat Prolashin käyttöä ylläpitävästi. Prolash kosteuttaa ja hoitaa ripsiäsi tehden niistä kauniit ja kiiltävät.


Auttaako Prolash kemoterapian heikentämiin ripsiin ja kulmakarvoihin?

​Kyllä. Olemme saanut positiivista asiakaspalautetta asiakkailtamme jotka ovat käyneet kyseiset toimenpiteet läpi että säännöllisellä Prolashin käytöllä heidän ripsien sekä kulmakarvojen ulkonäkö ja kunto on parantunut.


Voinko käyttää Prolashia jos imetän tai olen raskaana?

​Suosittelemme että keskustelet lääkärin kanssa ennenkuin käytät tuotetta mikäli imetät tai olet raskaana.

Prolashin koostumus?

Prolash ripsiseerumi on täysin luonnonmukainen tuote. Tuotetta on turvallista käyttää eikä se sisällä lääkeaineita (Bimatoprost) tai niiden johdannaisia. Tuote sisältää luonnonmukaisia aminohappoja sekä vitamiineja jotka ravitsevat ripsen tyveä.

Prolash ripsiseerumi

Prolashillä voit saavuttaa jopa tälläisen lopputuloksen.

Pese kasvon ennen prolah ripsiseerumin käyttöä

Pese kasvot ja puhdista silmäripset huolellisesti ennen Prolashin käyttöä.

Levitä Prolash ripsiseerumi yläripsiin

Avaa silmät ja erottele ripset varovasti sormien avulla (mikäli sinulla on vahvat ripset voit käyttää myös ripsientaivuttajaa apuna).
Levitä Prolashia kaksi kertaa ripsirajaan sisänurkasta ulkonurkkaan.

Levitä Prolash ripieerumi alapripsiin

Käytä Prolashia kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin.​

bottom of page